13 întrebări cu Vlad aka Shao

Pe Vlad l-am cunoscut la primul concurs ever Shukar Kendama organizat în București, în anul 2014,un concurs între prieteni într-o locație foarte drăgutăî și de atunci n-am mai scăpat de el.

De curând a devenit unul dintre oamenii care duc mai departe New Toy in Town. L-am interogat un pic pentru că vrem să-l cunoașteți și voi mai bine. Iată ce a ieșit:

13550974_1045625002139475_233086728_n

1. Nume, poreclă (și de ce), vârstă, oraș?

Vlad Tintarean, Shaorma / Shao – poreclă pe care mi-am luat-o când, deși eram dansator și un pic grăsuț, mâncam shaorma atât de multă încât nu mai vroiam altceva în viată, 22, Brașov.

2. De când kendama și de ce?

Mă joc cu kendama de mai bine de 2 ani. Prima kendama am văzut-o la Street Heroes în București, unde m-am jucat foarte puțin și am uitat de ea. După ceva vreme, a venit un prieten în Brașov cu o kendama și am început să mă joc.

3. Prima kendama?

Prima kendama am primit-o de la prietena mea – Ramona mea Frumoasă – un Sunrise Metalic Green. Am iubit kendama aia – doamne, doamne! Și pe această cale vreau să-i mulțumesc tare mult Ramonei!

4. Să zicem că un Pinguin intră pe usă și ține în mână o kendama. Ce crezi că ar zice și de ce ar intra?

O întrebare destul de ciudată :)). Dar dacă văd un pinguin cu o kendama în mână sigur mă caută să jucăm un Ken!

5. Melodia ta din anii 90?

Hmm, melodia preferată din 90… James Brown – This is a man’s world, cred. Asta mi-a venit în minte în acest moment.

6. Care este cel mai amuzant lucru ce ți s-a întâmplat în ultimul timp?

Cel mai amuzant moment… cred că s-a întâmplat când mă întorceam acum o săptămână de la București. Când ajung în Gara de Nord să-mi cumpăr bilet realizez faptul că nu aveam bani destui. Moment în care am început să caut ceva persoane cunoscute prin toată gara să fac rost de bani, o mătusă, un unchi, o verișoare etc. (și râde ca un nebun).

7. Ultimul cadou făcut?

Ultimul cadou a fost o bască pe care i-am dat-o unei prietene. Îi plăcea foarte mult.

8. În media pe săptămână, de câte ori cânți la duș?

Cânt destul de puțin la duș să zic așa. Dar am și eu momentele mele ca fiecare om obișnuit care cântă la duș.

13576544_1045624998806142_948489939_n

9. Ce super putere ți-ar plăcea să ai?

O super putere zici? Cred că aș vrea să mă teleportez. Să nu se mai plângă Alfred că nu vin la București cât pot de repede să bem o bere sau că e o super petrecere.

10. Dacă ai avea 80 de ani, ce le-ai spune copiilor care se joacă cu kendama?

În primul rând să ajung la vârsta de 80 de ani. Aș îndruma copiii să se joace cu kendama în adevăratul sens al cuvântului. Să studieze kendama și bazele ei, ce înseamnă kendama cu adevărat. Nu să se joace doar că e cool sau nu știu ce hipstereală – am auzit-o de 123456 ori: Al drq hipser ce se joacă el :)).

11. 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie în afară de mâncare și apă?

Dacă ar fi să aleg 3 lucruri pe care aș vrea să le am pe o insulă ar fi foarte simplu: undița, lanseta și o macetă – sau altă undiță! Ca pescar tot timpul vrei cât mai multe undițe!

Primul concurs Shukar Kendama din București

12. Câini sau pisici?

Cu siguranță câine, Golden Retriver for life!

13. Și ultima întrebare și probabil cea mai importantă: ce crezi că visează Alpha?

Ultima întrebare cred că este și cea mai tare :)) Ce visează Alpha? Cred că începe să viseze cum ar fi să dai 100 de juggle bird și să ratezi spike-ul :)) visează că bea o bere prin Fire sau nu știu unde. Sau poate un Peter Burger din acela jmecher. Mulțumesc pentru interviu, ma duc să scot pizza din cuptor! Vă pup!

Recommended Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search