În 2008 am pus prima oară mâna pe o kendama, jucăria samuraiului și ne-a plăcut foarte tare. Am inițiat proiectul New Toy In Town tot în același an, însă ulterior acesta a rămas în standby. Pe măsură ce au trecut anii, pasiunea pentru acest obiect a crescut din ce în ce mai mult încât am considerat că e musai să o împărtășim.

Din 2014 organizăm evenimente și concursuri de kendama. Fie pe strada, fie în cadrul unor alte evenimente, fie călătorind prin skatepark-urile din România alături de bunii nostri prieteni We Tour.

Am avut plăcerea de a cunoaște mulți oameni grozavi în drumurile noastre. Am devenit prieteni buni și constant împărtășim pasiunea pentru kendama prin intermediul paginilor de Facebook (Shukar Kendama, Kendama România), grupurilor de kendama (Kendama România, Kendama Pitești, Kendama Cluj, Kendama Iași și multe altele) sau Instagram (Shukar Kendama, Kendama România).

Dacă vrei să ne cunoști și tu, dă un click să afli mai multe despre noi.

Iar dacă vrei să ne cunoaștem personal, noi vom fi, în continuare, prezenți la astfel de evenimente. Dacă vrei să te plimbi prin țară și să vezi locuri frumoase, dacă vrei să construim împreună un eveniment de kendama sau să inițiem orice fel de proiect kendama-related, scrie-ne pe adresa office@kendama.ro sau chiar sună-ne la numărul de telefon 0747 673 031, oricând, de Luni până Vineri, între orele 10:00-18:00.

Noi o să te anunțăm permanent pe pagina aceasta, de orice proiect, eveniment sau concurs pe care îl avem în desfășurare, așa că fii cu ochii pe noi!

<strong>Graffiti Wrooom</strong>

Sâmbătă, 4 iunie, la MIDOCAR Vitan a avut loc micro-festivalul urban Graffiti Wrooom, un eveniment foarte colorat, pus pe roți de noi pentru al treilea an, consecutiv.

MIDOCAR a deschis porțile reprezentanței din Vitan pentru a oferi un spațiu de desfășurare manifestărilor pop-art și a proiectelor sociale consacrate din București. Totul, îmbinat perfect cu frânturi din istoria Volkswagen și tehnologie auto de ultimă generație.

Pe 4 iunie am întâlnit cele mai interesante proiecte și comunități din oraș, am vorbit despre cei 40 de ani Volkswagen GTI și am testat modele electrice și hibride Volkswagen și Audi.

<strong>CooltUrban 2016</strong>

CooltUrban a adus pentru a treia oara arta stradală și sporturile urbane în inima verde a Clujului.

În perioada 27-29 mai 2016 Platoul Casinoului din Parcul Central a devenit încă o dată platforma de exprimare pentru artiști stradali și particanți ai sporturilor urbane

Ediția 2016 a reunit tineri talentați din domenii precum Beatbox, Breakin, Street art, Skate și Parkour, iar ca și noutate, festivalul aduce escaladă, sneakerheads, role, biking. La toate acestea se adaugă ateliere creative și un chill-zone.

<strong>Urban Masters 2016</strong>

În weekend-ul 22-24 aprilie a avut loc primul concurs în 7 Hills din anul 2016, concursul este pentru skate, BMX, role, trotinetă și kendama.

<strong>Shukar Kendama Concurs Pitești 2015</strong>

Pe data de 22 decembrie 2014 are loc la Casa De Cultura A Studentilor, primul concurs Shukar Kendama din Pitești.

<strong>Shukar La Drum We Tour 2015</strong>

Shukar Kendama a plecat la drum împreună cu We Tour începând cu data de 27.07.2015. Pentru că ne place să ne jucăm foarte tare și avem prieteni peste tot în țară, am organizat concursuri de kendama pe principiu Battle 1 vs 1.

<strong>Urban Masters 2015</strong>

Urban Masters – pentru iubitorii de role, skate, trotinetă, bicicletă a avut loc între 23 și 24 Mai în Skate park-ul din Herăstrău, începând cu ora 10:00.

Pe lângă multă distracție și mult sport, au avut loc și concursuri de GRIND la skate, role, BMX și trotinete și concursuri de kendama.

<strong>Shukar Kendama Concurs Iași 2014</strong>

Primul concurs Shukar Kendama a avut loc la 13.12.2014 la Iași, la Viper Club. Din momentul în care am pășit în tren până ne-am întors acasă.
Big up la toată lumea care a venit !! Până data viitoare … #stayshukar
Vă mulțumesc tuturor celor care au trimis poze! AAiiiittt

<strong>Primul Concurs Kendama România & Afterparty București 2014</strong>

Pe 8 noiembrie, ora 14:00, ți-ai luat kendama cu tine și ai venit să ne arăți LIVE ce știi sa faci cu ea!

Concursuri live, expoziție de kendame pictate de artiști locali. Dar și multe surprize i-au așteptat pe oaspeții noștri la Open Minds cu ocazia lansării mult așteptate a site-ului www.kendama.ro!

Am ales caștigătorii concursului online „Sponsor me online edit contest Shukar Kendama” și am vizionat împreună edit-urile tuturor participanților.

<strong>Workshop Tabără de Vară 2014</strong>

Shukar Kendama împreună cu Happy Camp (Tabăra Veselă) a creat un atelier de lucru pentru tineri. Nebunie kendama peste tot în jur! Trick-uri și jocuri, plus un concurs la care ai fi putut câștiga un tricou Shukar! Până data viitoare, Stay good #StayShukar

<strong>Festivalul de Film Victoria 2014</strong>

A doua ediție a Festivalului de Film Victoria a avut loc în Orașul Victoria, județul Brașov, în perioada 26 – 29 iunie 2014.
V-am pregătit filme, concerte, petreceri la piscină, camping și street art.
Shukar Kendama – workshop de dezvoltare psihomotorie. Reglarea atenției către mișcare.
Ne găsiți pe stadion 🙂
‪#‎victoriaeaici‬

<strong>FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOCLOR BUCUREȘTI 2014</strong>

Două mii de artiști au urcar pe cele trei scene amplasate în Parcul Cișmigiu;
Evenimentul a debutat cu parada costumelor populare;
Pe lângă artiști din toate zonele României și ansambluri din Bulgaria, Letonia, Republica Moldova și Serbia, la festival au participat și reprezentanți ai minorităților naționale: aromână, tătară, italiană, moldovenească, turcă, elenă, maghiară, germană, rromă, ucrainiană, bulgară, rusă și letonă.
Proiect al Primăriei Municipiului București, organizat prin creart, Festivalul Internațional de Folclor “Muzici și Tradiții în Cişmigiu” este un eveniment de excepție care promovează cultura tradiționala autohtonă și straină și care reunește anual două mii de artiști din toate regiunile României, ansambluri ale minorităților naționale, precum și ansambluri din Bulgaria, Letonia, Republica Moldova și Serbia.

La cea de-a opta ediție, Festivalul Internațional de Folclor s-A desfășuraT în perioada 20-22 iunie 2014, în parcul Cișmigiu, sub titulatura “Muzici și Tradiții în Cişmigiu”. Festivalul a făcut parte din seria de evenimente menite să celebreze 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.

Astfel, evenimentul a reunit spectacole de folclor tradițional, târg de meșteșugari care au inclus, pe lângă produsele tradiționale românești și demonstrații ale meșterilor populari, o zonă dedicată spectacolelor de folclor reinterpretat, ateliere de creație, teatru pentru copii, o zonă gastronomică, precum și plimbări cu trăsuri și ponei.

<strong>Street Delivery 2014</strong>

Street Delivery este un eveniment-manifest care se întâmplă în fiecare an în București, Timișoara și Iași(curând și în orașul tău!). Street Delivery recuperează spațiul public și redă orașul locuitorilor săi. Street Delivery închide străzile pentru mașini și le deschide pentru oameni, transformând carosabilul într-un spațiu de promenadă mobilat cu idei.
Tema Street Delivery 2014 a fost SOCIETATEA MOBILĂ. Ce-i aia „societate mobilă”? E un joc de cuvinte care combină „societatea civilă” cu ideea de mobilitate. Iar când spunem MOBILITATE, ne gândim la două lucruri.

0

Start typing and press Enter to search