Procedura de comandă este foarte simplă, trebuie doar să urmărești pașii de pe site.

  1. Selectează secțiunea “Shop” pentru a putea viziona toate produsele aflate în stoc.
  2. Dupa ce îți alegi modelul preferat, click pe butonul “Add to basket”.
  3. În dreapta sus îți va apărea un “Coș de cumpărături” , click pe acesta și vei fi direcționat către pagina “Coș” de finalizare a comenzii.
  4. Pentru a finaliza comanda apasă butonul “Proceed to checkout”, moment la care vei fi direcționat către pagina de “Checkout details”.
  5. În pagina “Checkout details” te rugăm să completezi toate detaliile legate de expediție (nume și prenume; adresă completă – stradă, număr imobil, bloc, scară, apartament, etaj, localitate, județ; adresă e-mail; număr de telefon; cod poștal). De asemenea, dacă dorești a ne comunica ceva în mod special (un punct de reper al adresei, o rugăminte legată de comandă, etc.), te rugăm să completezi secțiunea “Other notes”.
  6. După ce ai completat toate secțiunile privind adresa de livrare, click pe butonul “Place order” pentru a finaliza comanda.

Felicitări! Ai plasat o comandă validă pe site-ul nostru!

Te rugăm, de asemenea, să verifici adresa de e-mail pe care ne-ai comunicat-o și nouă pentru a verifica dacă ai primit de la noi un e-mail de confirmare a primirii comenzii. De asemenea, dacă din varii motive, după primirea confirmării plasării comenzii, nu vrei să mai primești coletul, am aprecia enorm dacă ne-ai comunica acest aspect prin telefon sau e-mail, pentru a evita costuri suplimentare de transport care ar cădea în sarcina noastra. Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri ne poți găsi prin telefon la numărul: 0747 673 031, cât și prin adresa de email: office@kendama.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search