Expediere și livrare

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni până vineri, în termen de 24h/48h ore lucrătoare de la primirea e-mail-ului de confirmare a plasării comenzii pe site-ul nostru. În weekend se fac livrări sâmbătă, la cerere, dar nu în zilele de concediu legale. În alte condiții, comenzile plasate vineri, se vor livra la începutul săptămânii următoare.

Termenul poate suferi modificări în funcție de disponibilitatea stocului sau condiții ce împiedică desfășurarea activității curierilor, anunțate de către firma de curierat cu care KENDAMA SRL colaborează.

În luna decembrie, livrările pot suferi întârzieri din cauza volumului crescut al comenzilor firmei de curierat cu care KENDAMA SRL colaborează.

Costurile de transport

Pot varia în funcție de destinație, de greutatea, mărimea și suma coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate ca suma totală a coletului la primire.  KENDAMA SRL nu este beneficiarul costurilor de transport.

Taxele de livrare și retur

Taxele de livrare și retur pot suferi modificări în funcție de ofertele primite în baza contractului cu firma de curierat parteneră sau în funcție de ofertele create de  KENDAMA SRL , făcute publice pe www.kendama.ro.

Taxele actuale

Taxa de transport pentru orice localitate variază de la 15 lei la 20 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzile a căror valoare depășeste suma de 200 lei, transportul este gratuit.

NOTĂ !  Pentru comenzile neridicate sau anulate după termenul de livrare, taxa de transport e suportată de KENDAMA SRL. În cazul în care clientul cere retrimiterea coletului, se va adăuga și taxa inițială, aferentă coletului, la a doua livrare!

Plata se poate face:
– în numerar, la livrare (sistem ramburs).
– prin bancă: dacă preferați această modalitate de plată, vă rugăm să ne anunțați; un reprezentant al KENDAMA SRL se va ocupa de toate detaliile (factură proforma, confirmare plată, etc.) astfel încât comanda dumneavoastră să fie livrată în cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore.

DE MENȚIONAT!!!

Magazine partenere de unde iți poți achiziționa produsele noastre:

  1. în Cluj: AnonCollective DesignShop,
  2. în București: OpenMinds între orele 14:00-18:00 sau de pe site-ul lor http://www.weopenminds.ro/
  3. tot în București: H2O Skatepark Herăstrău.

TERMENI ȘI CONDIȚII RETUR

Legea 34/2014

ART. 9 Dreptul de retragere

alin. 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

alin. 2 )  Perioada de retragere menţionată la alin. ( 1) expiră în termen de 14 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru:

1.    Returnarea produsului lor în schimbul altor măsuri sau altor produse.

2.    Rambursarea sumei pe care KENDAMA SRL a primit-o drept plată din partea consumatorului.

OBLIGATORIU:

În ambele cazuri consumatorul anunță telefonic sau prin e-mail dorința de returnare a produselor în termenul de 14 zile de la primirea produselor, menționat în alin. ( 1) .

Dacă produsele sunt returnate în condiții corecte (vezi detalii mai jos), vom retrimite către consumator produsele dorite la schimb. Taxele de transport aferente schimbului de produse sunt suportate de către consumator.

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, în limita stocului disponibil. Dacă există diferențe de sume, se vor calcula și plăți de către consumator sau KENDAMA SRL, după caz.

Pentru rambursarea sumelor se va trimite un e-mail la adresa: office@kendama.ro cu toate detaliile necesare rambursării sumei plătite.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, dacă acestea prezintă urme de uzură, murdărie și dacă sunt returnate în condiții diferite față de cele de la primire (defecte, rupte, etc). În aceste cazuri, ne rezervăm dreptul de a nu returna suma plătită sau de a o returna parțial.

Consumatorul suportă costurile direct legate de returnarea produselor (taxa de livrare către sediul KENDAMA SRL).

Produsele returnate vor fi trimise prin orice formă de curierat dorește consumatorul, NU primim retur prin Poșta Română! Valoarearambursului coletului returnat va fi 0 lei. Nu returnăm suma plătită prin curierat. După primirea coletului, produsele vor fi verificate, iar consumatorului i se va confirma telefonic primirea produselor returnate și datele despre rambursarea plății prin virament bancar.

Pentru mai multe informații, consumatorul ne poate contacta telefonic între orele 09:30 – 18:00, de luni până vineri prin telefon sau prin e-mail:

Telefon: 0747 673 031

Email: office@kendama.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search